De nieuwste recepten
Basisrecepten
Loempia Saus Pedis
Voorgerechten
Soto Sokuraja
Sop Bihun Dua
Soto Daging Madura
Basisgerechten
Mie Kopyok Semarang
Bijgerechten
Tahu Isi Oncom
Asem Manis Tempeh Dua
Tongseng Ayam Tiga
Pindang Telor Masak Kecap
Tv snacks
Lemper Ayam
Ontvang recepten in je e-mail!
Ayam Goreng Empat
Pittige kip geroosterd op de barbecue
Ingrediënten:
- 1 kg. kip
Marinade:
- 2 uien
- 4 tenen knoflook
- 1 cm. djahe
- 2 eetlepels worcestersaus
- 2 eetlepels tomatensaus
- 2 eetlepels sambal lampung
- 4 eetlepels ketjap manis
- 1 eetlepel limoensap
- 2 eetlepels olie
- zout
Bereiding:
Hak de kip in 4 stukken. Snijd de knoflook, uien en de djahe fijn. Meng alle ingredienten voor de marinade met elkaar. Doe de stukken kip in een kom, smeer deze in met de marinade en laat de kip voor een nacht marineren. Rooster de kip de volgende dag op de barbecue gaar en bruin. Bestrijk de kip regelmatig tijdens het roosteren met de marinade.
download