De nieuwste recepten
Basisrecepten
Loempia Saus Pedis
Voorgerechten
Soto Sokuraja
Sop Bihun Dua
Soto Daging Madura
Basisgerechten
Mie Kopyok Semarang
Bijgerechten
Tahu Isi Oncom
Asem Manis Tempeh Dua
Tongseng Ayam Tiga
Pindang Telor Masak Kecap
Tv snacks
Lemper Ayam
Ontvang recepten in je e-mail!
Ayam Panggang di Saus Santen
Geroosterde kip in kokosmelksaus
Ingrediënten:
- 1 kg. kip
- olie
- 2 eetlepels ketjap manis
- 2 lomboks
- 2 tenen knoflook
- 3 uien
- 50 gr. santen
- zout
- citroensap
Bereiding:
Rooster de kip bruin onder de gril of op de barbecue. Snipper de uien, knoflook en de lomboks fijn en vermeng dit met het zout. Bak dit mengsel in de olie en voeg dan de kip toe samen met de santen en de ketjap. Voeg dan het citroensap toe en laat de kip gaar stoven. Voeg wat water toe als het te droog wordt.
download