Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Onde-Onde Ketawa
Sateh Pajegan
Soto Madura
Teh Djahe
Pecel Udang
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Ikan Kakap Kukus
Gestoomde red snapper met ui en gember
Ingrediënten:
- 500 gr. red snapper
- 1 kleine ui
- 2 teentjes knoflook
- 1 cm. djahe
- 2 eetlepels ketjap asin
- halve eetlepel limoensap
- 1 theelepel zout
Bereiding:
Snijd de ui in dunne ringen. Snijd de djahe in dunne plakjes en pers de knoflook uit. Meng dit met zout, ketjap en limoensap en wrijf de vis er mee in. Laat de vis ca. 30 min. marineren. Leg de vis in een ovenschaal wat in de stomer past en stoom de vis in 30 min. gaar.
Ikan Kakap Kukus