Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #10946

Deze rijsttafel is geschikt voor 6 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
warm
pittig
koken
stoven
vijzelen
bakken
marineren
oven
heet
blancheren
blenden
koud
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Nasi Terong
Gebakken rijst met gehakt, aubergine en papri...
Mie Atjeh
Eiermie met lamsvlees en tauge

Bijgerechten

Dadar Kepiting
Gevulde omelet met krab, prei en spek
Babi Panggang
Geroosterd varkensvlees in zoete saus
Ayam Bawang Tiga
Kipfilet in een pittig sausje gegarneerd met ...
Sambal Goreng Basa Dua
Gestoofd rundvlees met appelstroop

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...
Beberuk
Zeer pittige salade van aubergines en kouseba...

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!