Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1126

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
bakken
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
stomen
blancheren
heet
stoven
zoet-zuur
rauw
koud
koelen

Basisgerechten

Nasi Goreng Bahari
Gebakken rijst met rundvlees en sperziebonen
Nasi Goreng Paksoi
Gebakken rijst met kalkoenfilet en paksoi

Bijgerechten

Ayam Bungkus Perai
Gestoomde kippakketjes in prei
Ayam Pedis Tiga
Pittige kip in een kruidige rode saus
Magadip
Gestoofd rundvlees in kruidige boemboe
Gulai Kambing
Lamsvlees in kruidige kokosmelksaus

Groente / fruitgerechten

Babi Sayur
Varkensvlees met verschillende groenten
Asinan Campur
Zoet/zure gemengde groenten en ananas

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!