Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #11854

Deze rijsttafel is geschikt voor 14 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
pittig
stoven
vijzelen
zoet
frituren
heet
marineren
oven
zuur
blenden
lauw
zoet and zuur
koud
zoet-zuur
koelen
rauw

Basisgerechten

Nasi Uduk Dua
Gekookte rijst met kruiden in kokosmelk
Nasi Gurih Pontianak
Rijst gekookt in kokosmelk met eieren en uitj...
Mie Kambing Atjeh
Rijkelijk gevulde mie met geitenvlees

Bijgerechten

Daging Agee
Gestoofd rundvlees met kokos
Cah Tahu
Tahu en garnalen in bouillon
Udang Sedap
Pittige garnalen in een zoete saus
Ikan Pedis Dua
Pittige makreel uit de oven
Kari Domba
Gestoofd lamsvlees in een pittige, kruidige s...
Daging Setan
Pittig lamsvlees, gestoofd in een wijn-kerrie...
Pecel Udang
Gebakken garnalen met een hete sambal

Groente / fruitgerechten

Sayur Ikan Mas
Groenten in kokosmelk met rundvlees en vis
Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel
Sayur Babi dan Kubis
Varkensvlees met kool in een kokosmelksaus

Acars

Acar Kubis
Zoet/zure kool en paprika
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!