Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16094

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
pittig
bakken
zoet-zuur
frituren
stoven
vijzelen
blenden
koud
lauw
marineren
bbq
stomen
blancheren
zuur
rauw
koelen
zoet and zuur

Basisgerechten

Nasi Uduk Dua
Gekookte rijst met kruiden in kokosmelk
Mihoen Ayam Kubis
Mihoen met kipfilet en witte kool
Bami Goreng
Bami met varkensvlees en garnalen

Bijgerechten

Tjap Tjoy Tempeh
Tempeh met groenten en ananas in een zacht sa...
Bakso Ayam
Balletjes van kippengehakt voor in een soep
Sambal Goreng Kol
Spitskool met gehakt en mais
Be Sampi Mesitsit
Uitgeplozen, gebakken rundvlees
Babi Ketjap Pedis
Pittig varkensvlees in ketjapsaus
Sateh Babi Manis dan Masam
Sateh van varkensfilet met een zoet/zuur saus...
Tongkol Goreng Saus Putih
Tonijn in een witte saus

Groente / fruitgerechten

Sayur Pindang Kuning
Rijkelijk gevulde groentesoep met rundvlees
Ayam Bungkus Perai
Gestoomde kippakketjes in prei

Acars

Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Acar Kubis
Zoet/zure kool en paprika
Download de rijsttafel
Moment geduld!