Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16778

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
hartig
marineren
heet
vijzelen
stoven
bakken
zoet-zuur
frituren
koud
lauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Djawa
Gebakken rijst met sjalotjes
Nasi Tahu
Gebakken witte rijst met tahu, satehsaus en b...

Bijgerechten

Udang Pedis Dua
Garnalen in een hete saus met petehbonen
Sambal Goreng Udang dan Telor
Halve eieren in een kokossaus met grote garna...
Dadar Kebertu
Gevulde omelet met kerriegehakt
Gulai Daging
Gekruide rundvleeslapjes met kokosmelk en foe...

Groente / fruitgerechten

Gurame Asam Manis
Gebakken vis met groenten in een zoet/zuur sa...
Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus

Acars

Acar Kuning Tiga
Groentegerecht met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!