Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #17608

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
hartig
stomen
vijzelen
heet
marineren
bbq
grillen
stoven
frituren
zoet
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Mie Goreng Atjeh
Mie met Chinese kool en visballetjes
Mie Kukus
Gestoomde mie met kokosmelk en gekruid gehakt

Bijgerechten

Baronang Bakar Sambal Ketjap Pedis
Gegrilde dorade met een pittige ketjapsaus
Sateh Padang
Varkensvlees aan een spies
Tahu Bakso Goreng Saus Kacang
Gevulde, gefrituurde tahu met pindasaus
Kari Ayam Dua
Kerrie van kippenbouten

Groente / fruitgerechten

Sayur Pepaya Kacang Panjang
Jonge papaya en kouseband gestoofd in pittige...
Daging Masak Madu
Reepjes runderhaas met honing, tauge en papri...

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!