Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5038

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
pittig
frituren
stoven
bakken
heet
vijzelen
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Uduk Dua
Gekookte rijst met kruiden in kokosmelk
Mie Goreng Atjeh
Mie met Chinese kool en visballetjes

Bijgerechten

Udang Kaldu
Heerlijke bouillon met garnalen
Tahu Bakwan
Gefrituurde koekjes van tofu met tauge en gar...
Smoor Kambing Daun Djeruk
Geitenvlees gestoofd met citroenbladeren
Wonosobo
Omelet van tahu en prei met een sambalsausje

Groente / fruitgerechten

Sayur Terung Daging
Gestoofde groenten met vlees in pittige kokos...
Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel

Acars

Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!