Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5650

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

heet
frituren
wokken
vijzelen
warm
hartig
bakken
marineren
stoven
koken
zoet-zuur
rauw
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Kampung
Gebakken rijst met kipfilet en gedroogde zout...
Nasi Goreng Cina
Gebakken rijst met groenten, vlees, garnalen ...

Bijgerechten

Sambal Goreng Udang Peteh
Garnalen in kokosmelk met tahu, peteh en aard...
Udang Pedis Manis
Garnalen in een pittige saus met aardappelblo...
Daging Rawon
Gekruid rundvlees met keluwaknoten
Opor Daging Sapi
Rundvlees gestoofd in bouillon met kruiden

Groente / fruitgerechten

Sayur Ikan Mas
Groenten in kokosmelk met rundvlees en vis
Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus

Acars

Acar Rettich
Zoet/zure rettich
Download de rijsttafel
Moment geduld!