Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #6846

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
warm
stoven
vijzelen
stomen
blancheren
heet
pittig
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Lap Cheong
Gebakken rijst met Chinese worst en garnalen
Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen

Bijgerechten

Pindang Anak Domba
Gestoofd lamsvlees met heerlijke kruiden
Ayam Bungkus Perai
Gestoomde kippakketjes in prei
Gulai Bagar
Gesmoord, gekruid lamsvlees in kokosmelk
Ayam Rebus
Kip in heerlijke kruidige saus

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...
Sayur Kol Tumis
Gestoofde kool met garnalen in kokosmelk

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!