Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #9051

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stomen
vijzelen
warm
bakken
frituren
stoven
heet
marineren
zoet
bbq
grillen
blenden
zoet-zuur
koud

Basisgerechten

Mie Kukus
Gestoomde mie met kokosmelk en gekruid gehakt
Nasi Goreng Lap Cheong
Gebakken rijst met Chinese worst en garnalen

Bijgerechten

Tempeh Goreng Tepung
Gebakken tempeh plakken in een meeljasje
Udang Karang Kaldu
Bouillon met krab en ei
Ampela Ayam Peteh
Kippenmaagjes met garnalen en petehbonen
Ikan Bali Dua
Gebakken kabeljauw in een pikante ketjapsaus

Groente / fruitgerechten

Sayur Rebung
Bamboescheuten en kouseband in een pittige ko...
Sateh Kere
Blokjes zoete tempeh aan een spies met pindas...

Acars

Acar Djahe
Zoet/zure gember
Download de rijsttafel
Moment geduld!