Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #9538

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
bakken
stomen
heet
frituren
stoven
vijzelen
zoet
marineren
zuur
pittig
blenden
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Paksoi
Gebakken rijst met kalkoenfilet en paksoi
Nasi Goreng Dua
Gebakken rijst met kipfilet en garnalen

Bijgerechten

Sop Bihun
Heldere soep met rundvlees, kip en groenten
Ikan Telor
Pittig gebakken viskuit met uiringen
Gulai Tempeh Cabe Hijau
Gestoofde tempeh en ribbetjes in kokosmelk
Ayam Nanas Wijen
Kipfilet met champignons, ananas en sesamzaad...

Groente / fruitgerechten

Tongseng Kambing Asem
Geitenvlees gestoofd in een pittige bouillon ...
Sambal Goreng Kentang Udang Peteh
Pittige garnalen met aardappel en petehbonen

Acars

Acar Bawang Merah
Zure sjalotjes met peperkorrels
Download de rijsttafel
Moment geduld!