Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #9635

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
bakken
stoven
pittig
marineren
blenden
vijzelen
frituren
blancheren
koud
lauw
heet
oven
bbq
grillen
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon
Mie Babi Sayur
Tarwenoedels met varkensvlees en groenten

Bijgerechten

Dadar Hati Ayam
Gevulde omelet met kippenlevertjes
Ayam Bumbu Hijau
Kip gebakken in een groene kruidenpasta
Njomok Tempeh
Gekookte tempeh in kokosmelk en asem
Pecel Tahu
Tahu, komkommer en tauge met een kruidige sau...

Groente / fruitgerechten

Smoor Betawi
Gestoofd rundvlees met aardappels in ketjapsa...
Ayam Betutu
Gegrilde, gevulde kip in bananenbladeren

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!