Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Onde-Onde Ketawa
Sateh Pajegan
Soto Madura
Teh Djahe
Pecel Udang
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Ayam Bumbu Hijau Padang
Gestoofde kip in een groene bouillon
Ingrediënten:
- 1 kip
- 2,5 dl. water
- 5 eetlepels uien
- 5 groene lomboks
- 1 serehstengel
- 5 kemirienoten
- 1 theelepel laos
- 1 theelepel gemberpoeder
- halve theelepel kunyit
- 1 eetlepel olie
- zout
Bereiding:
Pof de kemirienoten. Snipper de uien en de lomboks en snijd de kip in stukken. Wrijf de uien, lomboks, kemirienoten, laos, gemberpoeder, kunyit en zout samen tot een pasta. Fruit deze in hete olie tot de uien geel zijn. Voeg het water, sereh en stukken kip toe. Laat alles zachtjes sudderen tot de kip gaar is en de bouillon gehalveerd is.
Ayam Bumbu Hijau Padang