Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Onde-Onde Ketawa
Sateh Pajegan
Soto Madura
Teh Djahe
Pecel Udang
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Sambal Goreng Tahu
Gestoofde tofu in kokosmelksaus
Ingrediënten:
- 400 gr. tahu
- 2 lente-uitjes
- 1 dl. olie
- halve theelepel zout
- 1 grote ui
- 4 tenen knoflook
- 15 gr. santen, blok
Bereiding:
Snijd de tahu in blokjes en frituur ze in de olie goudgeel. Haal het uit de pan en laat ze uitlekken. Snipper de ui en knoflook heel fijn. Maak de lente-uitjes schoon en snijd ze in ringetjes. Giet de olie op 1 eetlepel na uit de pan. Fruit het knoflook lichtbruin. Laat de ui meefruiten, voeg de lente-uitjes, tahu en zout naar smaak toe. Rasp de santen en laat het hierin oplossen. Laat het gerecht nog even stoven tot de olie uit de santen komt.
Sambal Goreng Tahu