Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Ayam Betutu
Cah Andewi
Oseng-Oseng Ketimun
Sambal Ketimun Tomat
Tjap Tjoy Tiga
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Udang Nanas
Pittige garnalen met ananas
Ingrediënten:
- 250 gr. garnalen
- 3,5 dl. water
- 1 ananas
- 7 tenen knoflook
- 4 rode lomboks
- 1 eetlepel gula djawa
- 1 eetlepel azijn
- zout naar smaak
- 2 eetlepels olie
Bereiding:
Schil de ananas met snijd het in dobbelsteentjes. Snijd de knoflook grof en de lomboks in ringen. Verhit de olie en bak de garnalen kort. Schep de garnalen uit de pan. Fruit vervolgens de knoflook in dezelfde olie en voeg het water toe. Zodra het water kookt de ananas, lomboks, azijn, gula djawa, garnalen en het zout toevoegen. Laat het geheel zachtjes stoven totdat de garnalen gaar zijn.
Udang Nanas