Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Babi Rebus

Varkensvlees gestoofd in bouillon en limoensap


Ingrediënten:

- 1 kg. hamlappen
- 7 sjalotten
- 5 tenen knoflook
- halve theelepel djahe
- halve theelepel peper
- halve theelepel kruidnagelpoeder
- halve theelepel foelie
- 1 limoen
- zout
- olie

Bereiding:

Snijd het vlees in stukken en kook het met wat zout gaar. Haal het uit het water, laat het uitlekken en bewaar de bouillon. Snijd de sjalotjes en knoflook heel fijn. Verhit wat olie in een wok en fruit de sjalotjes en knoflook hierin. Voeg de overige kruiden toe behalve de limoen. Voeg het vlees toe en bak het rondom bruin. Voeg nu wat bouillon toe en limoensap. Laat het geheel ca. 30 min. verder stoven.

Babi Rebus