Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Koho-Koho

Tonijnsalade met kokos, uitjes en tauge


Ingrediënten:

- 250 gr. geraspte kokos
- 200 gr. tauge
- 3 blikjes tonijn
- 2 uien
- 4 citroenen
- 1 krop ijsbergsla
- selderie
- zout

Bereiding:

Rooster de kokos in een droge pan lichtbruin. Was de tauge en sla. De uien, ijsbergsla en selderie heel fijn snijden. De blikjes tonijn uit laten lekken, in een kom doen en vervolgens de fijngesneden uien, ijsbergsla en schoongemaakte tauge toevoegen en door elkaar scheppen. Hierna de afgekoelde kokos erdoor roeren. Voeg zout naar smaak toe. De citroenen uitpersen en het sap erbij doen zodat het zurig van smaak wordt. Als laatste de fijngemaakte selderie erbij doen en schep het geheel goed door.

Koho-Koho