Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Masak Kacang Putih

Witte bonen gestoofd in een saus met limoensap


Ingrediënten:

- 250 gr. witte bonen
- 3 sjalotten
- 2 tenen knoflook
- 1 rode en groene lombok
- 1 theelepel trassi
- 2 limoenen
- zout
- 1 eetlepel ketjap manis
- 2 eetlepels olie
- 3 dl. water

Bereiding:

Laat de witte bonen een nacht in ruim water weken en haal vervolgens de velletjes er af. Pers de limoenen uit. Snijd de sjalotten, knoflook en de lomboks fijn. Verhit in een wok de olie en fruit de sjalotjes, knoflook, lomboks en de trassi ca. 2 min. Voeg dan het water en de bonen toe. Voeg zout naar smaak en het limoensap toe en laat de bonen gaar stoven. Voeg vlak voor het serveren de ketjap toe en roer het geheel goed door.

Masak Kacang Putih