Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Onde-Onde Ketawa
Sateh Pajegan
Soto Madura
Teh Djahe
Pecel Udang
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Sambal Kacang Dua
Pittige pindasaus voor bij de sateh
Ingrediënten:
- 50 gr. gebakken pinda's
- 3 rawits
- 1 rode lombok
- gula djawa naar smaak
- 75 ml. gekookt water
- 3 eetlepels ketjap manis
- 3 sjalotjes
Bereiding:
Snipper de sjalotjes, rawits en lombok. Maak de rawits en lombok fijn in de vijzel. Voeg de pinda's toe en maak deze ook fijn. Voeg naar smaak de gula djawa toe. Giet hier heet water en de ketjap bij en roer het geheel door. Serveer de sambal bij sateh en bestrooi met de rauwe sjalotjes.
Sambal Kacang Dua