Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Gudeg Ceker
Ikan Nanas
Kolak Labu
Daging Panggang
Bami Goreng Hati Ayam
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Sateh Kambing
Blokjes geitenvlees aan een spies
Ingrediënten:
- 500 gr. geitenvlees
- 1 eetlepel citroensap
- 8 tenen knoflook
- 1 theelepel peper
- 2 eetlepels ketjap manis
Bereiding:
Snijd het vlees in kleine blokjes. Pel de tenen knoflook en pers ze uit. Roer de ketjap, citroensap en peper door de knoflook en laat het vlees er minstens 1 uur in marineren, hoe langer hoe lekkerder het gerecht. Rijg de stukjes vlees aan satehstokjes, max. 4 stukjes per stokje en schuif ze dicht tegen elkaar aan. Rooster de sateh rondom bruin en gaar in ca. 7 tot 10 min. Geef er ketjapsaus of satehsaus bij.
Sateh Kambing