Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Onde-Onde Ketawa
Sateh Pajegan
Soto Madura
Teh Djahe
Pecel Udang
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Terong Bakar
Gebakken aubergines met knoflook en sjalotjes
Ingrediënten:
- 2 aubergines
- olie
- 2 sjalotjes
- 3 teentjes knoflook
- 2 lomboks
- trassi
- ketjap manis
- zout
- peper
- suiker
Bereiding:
Snijd de aubergines in plakken van 2 cm. dik en snijd die nogmaals doormidden. Snipper de sjalotjes, lomboks en knoflook en maak het niet te fijn in de vijzel. Verhit een beetje olie in de wok en fruit de fijngemaakte kruiden hierin. Voeg de aubergines toe en schep ze een paar keer om. Zout, ketjap, trassi, suiker en peper naar smaak toevoegen. Zorg dat het niet te papperig wordt.
Terong Bakar