Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Kue Tapeh Singkong Keju

Cake van gegiste cassave met kaas


Ingrediënten:

- 400 gr. tapeh singkong
- 200 gr. suiker
- 200 gr. boter
- 200 gr. bloem
- 100 gr. geraspte kaas
- 5 eieren
- 4 eetlepels gecondenseerde melk
- 1 theelepel bakpoeder

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 170 graden. Smelt de boter en zeef de bloem met het bakpoeder. Prak de gecondenseerde melk door de tapeh. Klop de eieren met de suiker tot een witte romige massa en roer de bloem hier door heen. Voeg de tapeh toe en meng het goed door elkaar. Doe de gesmolten boter en een gedeelte van de kaas er bij en roer goed door elkaar. Vet een vorm in met boter en schenk het beslag in de vorm. Strooi de rest van de kaas er over en bak de cake in 45 min. gaar. Test met een satehstokje of de cake gaar is.

Kue Tapeh Singkong Keju