Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Kue Selai Kacang

Pindacake


Ingrediënten:

- 250 gr. suiker
- 150 gr. bloem
- 75 gr. pindakaas
- 75 gr. margarine
- 50 gr. maïzena
- 25 gr. geroosterde pinda's
- 1,5 dl. melk
- 2 eieren
- 1 theelepel bakpoeder
- halve theelepel vanille

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 180 graden. Zeef de bloem met de maïzena en het bakpoeder. Klop de pindakaas met de margarine, de suiker en de vanille romig. Klop één voor één de eieren er door tot alles goed is gemengd. Spatel de bloem en de melk afwisselend door het botermengsel. Stamp de pinda's en roer die door het beslag. Vet een bakblik in met boter en leg een stuk bakpapier op de bodem. Giet het beslag in het blik en bak de cake in 45 min. gaar.

Kue Selai Kacang