Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Onde-Onde Ketawa
Sateh Pajegan
Soto Madura
Teh Djahe
Pecel Udang
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Kue Selai Kacang
Pindacake
Ingrediënten:
- 250 gr. suiker
- 150 gr. bloem
- 75 gr. pindakaas
- 75 gr. margarine
- 50 gr. maïzena
- 25 gr. geroosterde pinda's
- 1,5 dl. melk
- 2 eieren
- 1 theelepel bakpoeder
- halve theelepel vanille
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 180 graden. Zeef de bloem met de maïzena en het bakpoeder. Klop de pindakaas met de margarine, de suiker en de vanille romig. Klop één voor één de eieren er door tot alles goed is gemengd. Spatel de bloem en de melk afwisselend door het botermengsel. Stamp de pinda's en roer die door het beslag. Vet een bakblik in met boter en leg een stuk bakpapier op de bodem. Giet het beslag in het blik en bak de cake in 45 min. gaar.
Kue Selai Kacang