Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Onde-Onde Ketawa
Sateh Pajegan
Soto Madura
Teh Djahe
Pecel Udang
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Biji Ketapang Kacang Tanah
Krokant gefrituurde, zoete pindakoekjes
Ingrediënten:
- 270 gr. bloem
- 150 gr. poedersuiker
- 100 gr. geroosterde pinda's
- 50 gr. boter
- 2 eieren
- vanille naar smaak
- zout naar smaak
Bereiding:
Maal de pinda's fijn. Meng de bloem met het poedersuiker en voeg de overige ingrediënten toe. Kneed het tot een soepel deeg en rol het uit tot een rol van 1 cm. doorsnede. Snijd telkens 1 cm. lange stukjes af. Bestrooi de stukjes deeg met bloem zodat ze niet aan elkaar blijven plakken. Verhit voldoende olie en frituur de koekjes goudbruin en krokant.
Biji Ketapang Kacang Tanah