Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Ayam Betutu
Cah Andewi
Oseng-Oseng Ketimun
Sambal Ketimun Tomat
Tjap Tjoy Tiga
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Kroepoek Keju Jagung
Kroepoek van kaas en cornflakes uit de oven
Ingrediënten:
- 350 gr. bloem
- 250 gr. boter
- 130 gr. geraspte kaas
- 100 gr. poedersuiker
- 75 gr. cornflakes
- 50 gr. maïzena
- 3 eieren
- 1 theelepel bakpoeder
- halve theelepel zout
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 180 graden. Zeef in een kom de bloem met de maïzena en het bakpoeder. Mix de boter tot het romig is. Voeg de suiker en de eieren toe en mix het tot een luchtige massa. Roer het bloemmengsel er door met de geraspte kaas en het zout. Roer als laatste de cornflakes er door. Neem een klein bolletje deeg, druk het heel plat en leg het op een ingevet bakblik. Ga zo door tot je al het deeg hebt gebruikt. Plaats het bakblik in de oven en bak de kroepoek op 180 graden in 25 min. gaar.
Kroepoek Keju Jagung