De nieuwste recepten
Basisrecepten
Loempia Saus Pedis
Voorgerechten
Soto Sokuraja
Sop Bihun Dua
Soto Daging Madura
Basisgerechten
Mie Kopyok Semarang
Bijgerechten
Tahu Isi Oncom
Asem Manis Tempeh Dua
Tongseng Ayam Tiga
Pindang Telor Masak Kecap
Tv snacks
Lemper Ayam
Ontvang recepten in je e-mail!
Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Ingrediënten:
- 100 gr. ongezouten pinda's
- 2 komkommers
- 3 sjalotjes
- 2 rode lomboks
- 2 eetlepels limoensap
- 1 eetlepel azijn
- 2 theelepels suiker
- 2 theelepels zout
Bereiding:
Schil de komkommers, verwijder de zaadjes en snijd de komkommers in dunne plakjes. Meng het met het zout en laat het even staan. Druk dan in een vergiet het vocht eruit. Ontpit de lomboks en snijd deze fijn samen met de sjalotten. Maal de pinda's in de vijzel fijn. Meng alle ingredienten goed door elkaar.
download