Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Onde-Onde Ketawa
Sateh Pajegan
Soto Madura
Teh Djahe
Pecel Udang
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Hati Goreng Kering
Gemarineerde, drooggebakken lever
Ingrediënten:
- 500 gr. varkenslever
- 1 rode ui
- 3 tenen knoflook
- 2 eetlepels water
- 2 theelepels asem
- zout
- peper
- 3 dl. olie
Bereiding:
Snijd de lever in zeer dunne plakken. Snipper de ui en knoflook en maak dit samen met de asem, water, zout en peper naar smaak fijn in de vijzel tot je een pasta hebt. Marineer de plakken lever ca. 15 min. in deze pasta. Verhit de olie in een wok en frituur de plakken lever bruin en krokant. Laat ze uitlekken op keukenpapier. Warm serveren.
Hati Goreng Kering