Blijf altijd op de hoogte!
Ontvang de nieuwste recepten!
De nieuwste recepten
Babi Rebus
Dadar Tauge
Frikadel Kepiting Djawa
Kue Kuji-Kuji
Sateh Kuning
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Ikan Bakar Ketjap
Makreel in bananenblad van de barbecue
Ingrediënten:
- 3 makrelen
- 250 ml. ketjap manis
- 3 rode lomboks
- 1 theelepel ketumbar
- halve theelepel djahe
- sap van 1 limoen
- zout
- peper
- bananenblad
Bereiding:
Snijd de lomboks fijn. Kerf de makrelen in. Meng de ingredienten goed door elkaar en wrijf hier mee de vissen in. Verpak de vissen in bananenblad en rooster de vissen op een barbecue gaar. Zorg er voor dat het blad niet gaat verbranden, bruin worden is niet erg.
Ikan Bakar Ketjap