De nieuwste recepten
Basisrecepten
Loempia Saus Pedis
Voorgerechten
Soto Sokuraja
Sop Bihun Dua
Soto Daging Madura
Basisgerechten
Mie Kopyok Semarang
Bijgerechten
Tahu Isi Oncom
Asem Manis Tempeh Dua
Tongseng Ayam Tiga
Pindang Telor Masak Kecap
Tv snacks
Lemper Ayam
Ontvang recepten in je e-mail!
Ikan Bakar Ketjap
Makreel in bananenblad van de barbecue
Ingrediënten:
- 3 makrelen
- 250 ml. ketjap manis
- 3 rode lomboks
- 1 theelepel ketumbar
- halve theelepel djahe
- sap van 1 limoen
- zout
- peper
- bananenblad
Bereiding:
Snijd de lomboks fijn. Kerf de makrelen in. Meng de ingredienten goed door elkaar en wrijf hier mee de vissen in. Verpak de vissen in bananenblad en rooster de vissen op een barbecue gaar. Zorg er voor dat het blad niet gaat verbranden, bruin worden is niet erg.
download