Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Onde-Onde Ketawa
Sateh Pajegan
Soto Madura
Teh Djahe
Pecel Udang
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Ikan Bumbu Bali Tiga
Lekkerbekjes in een kruidige ketjapsaus
Ingrediënten:
- 3 lekkerbekken
- 3 uien
- 1 teen knoflook
- 1 theelepel sereh
- 2 theelepels laos
- 1 theelepel djahe
- 1 theelepel trassi
- 1 daun djeruk purut
- 1 daun salam
- 3 eetlepels ketjap manis
- 2 eetlepels water
- olie
Bereiding:
Snipper de uien en pers de knoflook. Maak van de uien, knoflook, sereh, laos, djahe en de trassi een bumbu. Fruit deze bumbu in een beetje olie gaar. Voeg de bladeren toe en daarna de ketjap manis. Voeg het water toe en roer alles goed door. Leg de lekkerbekjes in de saus en laat alles rustig sudderen voor ca. 7 min. Schep de saus regelmatig over de vis. Haal, voor het opdienen, de bladeren uit de saus.
Ikan Bumbu Bali Tiga