Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Onde-Onde Ketawa
Sateh Pajegan
Soto Madura
Teh Djahe
Pecel Udang
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Masak Kacang Putih
Witte bonen gestoofd in een saus met limoensap
Ingrediënten:
- 250 gr. witte bonen
- 3 sjalotten
- 2 tenen knoflook
- 1 rode en groene lombok
- 1 theelepel trassi
- 2 limoenen
- zout
- 1 eetlepel ketjap manis
- 2 eetlepels olie
- 3 dl. water
Bereiding:
Laat de witte bonen een nacht in ruim water weken en haal vervolgens de velletjes er af. Pers de limoenen uit. Snijd de sjalotten, knoflook en de lomboks fijn. Verhit in een wok de olie en fruit de sjalotjes, knoflook, lomboks en de trassi ca. 2 min. Voeg dan het water en de bonen toe. Voeg zout naar smaak en het limoensap toe en laat de bonen gaar stoven. Voeg vlak voor het serveren de ketjap toe en roer het geheel goed door.
Masak Kacang Putih