Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #10122

Deze rijsttafel is geschikt voor 5 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
pittig
vis
stoven
vijzelen
marineren
heet
stomen
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Paksoi
Gebakken rijst met kalkoenfilet en paksoi
Mie Goreng Atjeh
Mie met Chinese kool en visballetjes

Bijgerechten

Udang Balado Peteh Dua
Gebakken garnalen met petehbonen
Opor Daging Sapi
Rundvlees gestoofd in bouillon met kruiden
Ayam Goreng Kol
Gebakken kipfilet met kool
Cumi Kukus Isi Udang
Gevulde inktvis met garnalen in een zeer pitt...

Groente / fruitgerechten

Kari Terong
Aubergine gestoofd in een kokosmelksaus
Telor Bumbu Gule
Eieren en sperziebonen in kokosmelksaus

Acars

Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!