Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #10393

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
hartig
stoven
oven
vijzelen
blenden
lauw
heet
marineren
blancheren
zoet-zuur

Basisgerechten

Nasi Hitam Sayuran
Pittige roerbak van zwarte rijst met groenten
Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon

Bijgerechten

Gadon
Gehaktschotel uit de oven
Sambal Goreng Udang dan Telor
Halve eieren in een kokossaus met grote garna...
Be Sampi Mesitsit
Uitgeplozen, gebakken rundvlees
Ayam Peteh Ketjap
Gestoofde kip in kruidige saus met petehbonen

Groente / fruitgerechten

Besengek Daging Dua
Gestoofd rundvlees in kokossaus
Tumis Brokoli Udang
Pittig groentegerecht met garnalen

Acars

Acar Kangkung
Zoet/zure waterspinazie
Download de rijsttafel
Moment geduld!