Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Mihoen Udang Karang

Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon


Ingrediënten:

- 200 gr. rivierkreeftjes
- 1 pak mihoen
- 3 lente-uien
- 1 theelepel knoflook
- peper
- 1 eetlepel taoco
- 2 dl. bouillon
- 1 eetlepel oestersaus

Bereiding:

Snijd de bosuien fijn. Houd wat apart ter garnering. Bak deze in de wok met wat olie en voeg hierbij de taoco. Doe de bouillon en de rest van de kruiden er bij. Laat dit even een paar min. zachtjes koken. Voeg dan de rivierkreeftjes toe. Laat het geheel zachtjes door sudderen. Maak de mihoen zoals aangegeven op de verpakking. Zet het vuur uit van de wok en wacht tot de kook er van af is. Voeg dan de mihoen er beetje voor beetje bij en schep het geheel goed door. Serveer de Mihoen Udang Karang met wat gesnipperde bosui er bovenop ter garnering.

Mihoen Udang Karang