Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #11211

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
warm
bakken
heet
koken
frituren
stoven
vijzelen
marineren
zoet-zuur
lauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Bungkus Telor
Gebakken rijst met gehakt in een bakje van ei
Bami Goreng Dua
Heerlijke bami met tauge en witte kool

Bijgerechten

Gulai Tempeh Cabe Hijau
Gestoofde tempeh en ribbetjes in kokosmelk
Dadar Telor Hati Ayam
Gevulde omelet met kippenlevertjes
Babi Manis Pedis
Pittig varkensvlees in zoete ketjapsaus
Frikadel Jagung Pedis
Gefrituurde, pittige maiskoeken

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...
Sayur Babi dan Kubis
Varkensvlees met kool in een kokosmelksaus

Acars

Acar Ikan
Gebakken makreel met een kruidige en zure sau...
Download de rijsttafel
Moment geduld!