Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #12084

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
blenden
warm
stomen
frituren
koelen
koud
lauw
bakken
vijzelen
bbq
grillen
heet
marineren
stoven
zuur
zoet-zuur

Basisgerechten

Bami Ayam Buncis
Pittige bami met sperziebonen en kipfilet
Nasi Sela
Gestoomde witte rijst met zoete aardappel

Bijgerechten

Perkedel Kentang Kornet
Aardappelkoekjes met corned beef
Sosis Djawa
Gestoomde, gevulde omeletten met gehakt
Sateh Ikan Kukus
Sateh van kruidige visfilet
Ikan Bali Dua
Gebakken kabeljauw in een pikante ketjapsaus

Groente / fruitgerechten

Tongseng Kambing Asem
Geitenvlees gestoofd in een pittige bouillon ...
Sayur Kangkung
Waterspinazie en tempeh in een kokosmelksaus

Acars

Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!