Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #12473

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
warm
pittig
stoven
zoet
vijzelen
marineren
blancheren
zoet-zuur
rauw
blenden
koud
koelen
zuur

Basisgerechten

Nasi Goreng
Gebakken rijst met vlees en groenten
Mihoen Ayam Kubis
Mihoen met kipfilet en witte kool
Nasi Goreng Tongkol
Gebakken rijst met tonijn en witte kool

Bijgerechten

Babi Sayur
Varkensvlees met verschillende groenten
Ayam Nanas
Kipfilet met ananas
Sop Daging Sapi
Smakelijke soep van rundvlees en ribbetjes
Smoor Djawa
Gesmoorde sukadelappen in bouillon
Rempah
Gehakt kroketjes met kokos
Tjap Tjoy Tiga
Groentegerecht met varkensvlees

Groente / fruitgerechten

Sambal Goreng Buncis Tiga
Gewokte sperziebonen in kokosmelk
Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...
Asinan Bogor
Salade van vruchten en groenten met sausje

Acars

Acar Campur
Zoet/zure groenten
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Acar Telor
Zure gekruide eieren
Download de rijsttafel
Moment geduld!