Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16187

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
bakken
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
heet
frituren
stoven
zuur
stomen
blenden
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Peteh
Gebakken rijst met kool en petehbonen
Bami Goreng
Bami met varkensvlees en garnalen

Bijgerechten

Telor Balado Peteh
Gefrituurde eieren in een hete saus met peteh...
Sambal Goreng Buncis dan Udang
Sperziebonen met garnalen in kokosmelk
Babi Manis dan Masam
Varkensvlees met ananas in een zoet/zure saus
Pepes Jamur
Gestoomde pakketjes gevuld met hete champigno...

Groente / fruitgerechten

Cincang Ternak Kari
Kruidig gehakt met santen en aardappel
Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus

Acars

Acar Bit
Zure rode bieten
Download de rijsttafel
Moment geduld!