Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16466

Deze rijsttafel is geschikt voor 9 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
blancheren
warm
heet
vlees
vis
mie
vijzelen
frituren
lauw
pittig
oven
marineren
zuur
rauw
koelen
koud
zoet-zuur

Basisgerechten

Mie Yamin Ayam
Eiermie met kip en paksoi in bouillon
Nasi Goreng Tongkol
Gebakken rijst met tonijn en witte kool
Mie Atjeh Sabang Dua
Pittige eiermie met rundvlees en garnalen in ...

Bijgerechten

Tempeh Goreng
Gebakken tempehblokjes
Udang Tahu Masak Taoco
Gestoofde garnalen met tofu en zwarte bonensa...
Ayam Bulu
Kip uit de oven
Hachee Timor
Hachee van rundvlees, sjalotjes en kruiden
Gulai Kambing
Lamsvlees in kruidige kokosmelksaus
Udang Goreng Peteh
Pittige garnalen met bamboe en peteh
Ayam Cashew
Kipfilet met cashewnoten

Groente / fruitgerechten

Ikan Kuah Lada
Makreel en aubergines gestoofd in een zure pe...
Ayam Gulung Isi Sayur
Rolletjes kipfilet gevuld met wortel en kouse...

Acars

Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!