Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16946

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
bakken
heet
bbq
grillen
vijzelen
blenden
stoven
frituren
marineren
koud
lauw
zuur
rauw
koelen

Basisgerechten

Nasi Goreng Paksoi
Gebakken rijst met kalkoenfilet en paksoi
Nasi Goreng Lap Cheong
Gebakken rijst met Chinese worst en garnalen

Bijgerechten

Sateh Lilit Dua
Kruidige visspiesjes met kokos
Kari Djawa
Zeer pittig varkensvlees in kokosmelk
Ayam Goreng Kremes
Gebakken kip bestrooid met een crispy laag
Sateh Kambing Denpasar
Blokjes geitenvlees aan een spies

Groente / fruitgerechten

Pecel
Verschillende groenten overgoten met pindasau...
Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel

Acars

Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!