Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #16954

Deze rijsttafel is geschikt voor 6 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
vijzelen
warm
stoven
marineren
zoet-zuur
pittig
bakken
zuur
koud
lauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Babat
Gebakken rijst met runderpens
Mihoen Daging Sapi
Mihoen met rundvlees en paprika

Bijgerechten

Dendeng Manis
Rundvlees gebakken in ketjap
Abon Ayam Tiga
Drooggebakken kip met kruiden
Ayam Djahe Nanas
Kipfilet en ananas in een gebonden bouillon
Dendeng Hati
Kruidig gebakken varkenslever

Groente / fruitgerechten

Orak Arik Udang Buncis
Garnalen en sperzieboontjes met ei
Urap Dua
Salade van gekookte groenten met pittige koko...

Acars

Acar Kangkung
Zoet/zure waterspinazie
Download de rijsttafel
Moment geduld!