Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #17103

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stomen
zoet
frituren
stoven
vijzelen
marineren
oven
heet
pittig
blancheren
zoet-zuur
rauw
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Slamatan
Gebakken rijst met kip gekookt in foelie en k...
Nasi Kebuli
Gebakken en gestoomde rijst in kippenbouillon

Bijgerechten

Telor Masak Ketjap
Eieren met ketjapsaus
Sambal Goreng Tahu Ketjap
Gebakken tahu met garnalen in ketjapsaus
Ayam Panggang Madu
Kippenvleugels uit de oven in honingsaus
Daging Bumbu Bali Dua
Gestoofd, zeer pittig rundvlees

Groente / fruitgerechten

Daging Pedis
Gemarineerde, pikant rundvlees met mais en ba...
Bola Ikan Paksoi
Visballetjes met paksoi in een gebonden bouil...

Acars

Acar Campur
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!