Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4419

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
stomen
warm
frituren
vijzelen
lauw
pittig
stoven
marineren
bbq
grillen
blancheren
blenden
koud
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Nasi Goreng Dua
Gebakken rijst met kipfilet en garnalen
Bami Goreng Dua
Heerlijke bami met tauge en witte kool

Bijgerechten

Frikadel Pan
Heerlijk gekruide, platte gehaktballen
Ayam Peteh Ketjap
Gestoofde kip in kruidige saus met petehbonen
Sateh Babi Ketjap
Blokjes varkenshaas aan een spies met satehsa...
Tinoransak
Varkensvlees gestoofd met gember

Groente / fruitgerechten

Sambal Goreng Buncis Tiga
Gewokte sperziebonen in kokosmelk
Karedok Dua
Groentesalade overgoten met pindasaus

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!