Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #4917

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
vijzelen
heet
frituren
blenden
lauw
pittig
oven
koelen
zoet-zuur
bakken
stoven
koud

Basisgerechten

Nasi Kuning Tiga
Gele rijst gekookt in kokosmelk
Laksa Udang
Garnalen in een bouillon met kokosmelk, tauge...

Bijgerechten

Tahu Tauge Telor Petis
Pittige salade van tofu met tauge, komkommer ...
Ikan Pedis Dua
Pittige makreel uit de oven
Won Ton Rebus
Gevulde pakketjes van garnalen en kip gekookt...
Ayam Anggur
Kip gesudderd in een rode wijnsaus

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...
Sayur Ikan Mas
Groenten in kokosmelk met rundvlees en vis

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!