Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5071

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
bakken
wokken
vijzelen
warm
marineren
hartig
koken
frituren
stoven
zoet-zuur
heet
rauw
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Peteh
Gebakken rijst met kool en petehbonen
Mie Goreng Ayam dan Udang
Gebakken noedels met kip en garnalen

Bijgerechten

Empal Daging
Krokante rundvleesplakjes
Kari Ayam Dua
Kerrie van kippenbouten
Tempeh Mendoan
Tempeh in een gekruid jasje
Pindang Anak Domba
Gestoofd lamsvlees met heerlijke kruiden

Groente / fruitgerechten

Babi Nanas Dua
Varkensvlees met ananas in een zoet/zuur saus...
Smoor Buncis
Gesmoorde sperzieboontjes in kokosmelk

Acars

Acar
Pittige zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!