Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5081

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
bakken
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
blancheren
oven
stomen
lauw
heet
marineren
bbq
blenden
stoven
frituren
zoet-zuur
rauw
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Peteh
Gebakken rijst met kool en petehbonen
Bami Udang Ayam
Bami met grote garnalen, kip en groenten

Bijgerechten

Pastei Tutup
Gehakt/aardappelpuree schotel
Sateh Ayam Banjar
Blokjes kipfilet aan een spies met een pittig...
Babi Cici
Varkensreepjes in kokosmelksausje met citroen...
Pindang Anak Domba
Gestoofd lamsvlees met heerlijke kruiden

Groente / fruitgerechten

Smoor Daging Jakarta
Gesmoord rundvlees met kruiden en aardappels
Sambal Goreng Hati
Gekookte kippenlever in saus

Acars

Acar Campur
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!