Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #8120

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
marineren
wokken
warm
stomen
pittig
bakken
zoet-zuur
blancheren
stoven
zoet
frituren
vijzelen

Basisgerechten

Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie
Nasi Kuning Dua
Gestoomde, gele rijst

Bijgerechten

Ayam Cashew
Kipfilet met cashewnoten
Daging Gulung Isi Sayur
Rolletjes runderhaas gevuld met groente
Udang dan Tauge
Garnalen gemarineerd in sherry met tauge
Telor Tersembunyi
Hardgekookte eieren in gehakt met een tomaten...

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...
Sayur Kari Dua
Gestoofde groenten in kokosmelk

Acars

Acar Ikan Dua
Gebakken moten makreel in een kruidige saus
Download de rijsttafel
Moment geduld!