Vind de lekkerste recepten!

Je kunt met onze zoekmachine snel en eenvoudig recepten vinden voor je rijsttafel.

Puding Gula Djawa

Pudding van Javaanse suiker en kokosmelk


IngrediŽnten:

- 250 cc water
- 200 gr. gula djawa
- 50 gr. kristalsuiker
- 10 daun djeruk purut
- 1 pakje witte agar-agar
- 500 cc santen
- zout
- 2 eieren

Bereiding:

Kook het water met de suiker en de djeruk purut tot de suiker is opgelost. Kook de santen met de agar-agar en het zout. Voeg het suikerwater toe zonder djeruk purut. Klop de eieren en voeg die bij de kokende melk; roer tot alles goed vermengd is. Schenk alles in een met water omgespoelde vorm en laat afkoelen. Serveer met vruchten of een vanillesaus.

Puding Gula Djawa
Download het recept
Moment geduld!