Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Onde-Onde Ketawa
Sateh Pajegan
Soto Madura
Teh Djahe
Pecel Udang
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Puding Gula Djawa
Pudding van Javaanse suiker en kokosmelk
Ingrediënten:
- 250 cc water
- 200 gr. gula djawa
- 50 gr. kristalsuiker
- 10 daun djeruk purut
- 1 pakje witte agar-agar
- 500 cc santen
- zout
- 2 eieren
Bereiding:
Kook het water met de suiker en de djeruk purut tot de suiker is opgelost. Kook de santen met de agar-agar en het zout. Voeg het suikerwater toe zonder djeruk purut. Klop de eieren en voeg die bij de kokende melk; roer tot alles goed vermengd is. Schenk alles in een met water omgespoelde vorm en laat afkoelen. Serveer met vruchten of een vanillesaus.
Puding Gula Djawa